Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@22:00:00 GMT

انتقال آب از دریا به فارس سرعت میگیرد

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۷۵۵۷

انتقال آب از دریا به فارس سرعت میگیرد

در جلسه‌ای که با حضور استاندار فارس، تعدادی از نمایندگان فارس، اعضای شورای راهبردی آب استان فارس، مدیران عامل و مسئولین فراسان و فراآبرسان مجری خط انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس برگزار شد، زمانبندی شروع و تکمیل فاز‌های مختلف خط انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس گفت: با قطعی شدن مسیر عبور خط حد فاصله بندر پارسیان تا منطقه ویژه اقتصادی لامرد قرار شد که لوله گذاری در مسیر ۳۰ کیلومتری دشت لامرد که با محدودیت‌های توپوگرافی مواجه نیست، از اول هفته آینده شروع و حداکثر ظرف دو ماه آینده به اتمام برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفر قادری گفت: با توجه به اینکه اجرای آب شیرین کن و تونل سه و نیم کیلومتری مسیر پارسیان به لامرد به دو سال زمان نیاز دارد، قرار شد در این فاصله زمانی اجرای مابقی طول خط از پارسیان تا لامرد و اجرای بخش‌هایی از مسیر حدفاصل لامرد تا فیروزآباد نیز به اجرا درآید.

به گفته قادری، قرار شد سرمایه گذار ظرف مدت یک ماه، برنامه زمانبندی خود را برای شروع و تکمیل خط بین پارسیان تا لامرد و لامرد تا فیروزآباد و فیروزآباد تا شیراز را ارائه کند.

نماینده شیراز و زرقان گفت: در فاز اول اجرایی خط ۶۰ میلیون مکعب آب از خلیج فارس به استان فارس منتقل و در فاز‌های بعدی متناسب با نیاز استان، تعداد خطوط و ظرفیت خطوط مشخص و به مرحله اجرا درآید.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی سرعت انتقال آب از دریا به فارس استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

وی با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است،افزود: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

جعفری با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده، بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.، افزود امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

کد خبر 6093814

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین
  • انشعاب گیری خط دوم آبرسانی سد درودزن به شهر صدرا انجام شد
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • ورود سامانه بارشی به هرمزگان و تلاطم دریا در خلیج فارس
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد
  • زلنسکی: روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات به ما بهره می‌برد
  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس