Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، هادی شه‌دوست شیرازی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس در دیدار با شیخ محمد البلوشی نماینده مجلس کشور عمان ضمن ارائه راهکار‌های تعامل بیشتر گردشگری سلامت، اظهار کرد: گردشگری سلامت یکی از مزیت‌های نسبی استان فارس در حوزه گردشگری است که در سال‌های اخیر به آن توجه شده و در اولویت برنامه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: کشور عمان از هدف‌های مدنظر استان فارس در گردشگری سلامت و درمان است که باید ساختار آن با تعامل طرفین اصلاح شود.

شه‌دوسن شیرازی بیان کرد: استان فارس و شهر شیراز با پیشتازی در عمل‌های پیوند، چشم، پوست، مو و زیبایی یکی از مقاصد اصلی سفر کشور‌های همسایه حوزه خلیج فارس است که تسهیل در روند دسترسی بیماران و ایجاد زیرساخت‌های خدماتی، اقامتی و رفاهی می‌تواند این حضور را دو چندان کند.

این مقام مسئول ابراز کرد: بهره‌گیری از اساتید خبره علم پزشکی و متخصصین از مزایای استان فارس و شیراز است که درمان‌پذیران بدان واقف هستند ولیکن استفاده از این امکانات و منابع فاخر علمی و پزشکی نیازمند تغییر نگاه و ایجاد زیرساخت‌های لازم و تعامل متقابل با دستگاه‌های مجری است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس گفت: ایجاد مراکز درمانی مناسب و متناسب با اولویت‌های خدمات گیرندگان از اهم موضوعات است.

شه‌دوست شیرازی با بیان اینکه برخی افراد به‌صورت غیر رسمی و از مبادی غیراصولی و فنی نسبت به ارائه خدمات بعضاً نامناسب به گردشگران درمانی و سلامت اقدام می‌کنند، افزود: اقدام غیررسمی این‌گونه افراد قابل قبول نیست و افراد آموزش دیده بسیاری در این زمینه وجود دارد و باید از آن‌ها حمایت شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس گفت: می‌بایست ارائه خدمات به گردشگران سلامت و درمان در چارچوب قانونی تعریف شده صورت پذیرد تا در بروز مشکل بتوانیم برای رفع آن اقدام کنیم.

شیخ محمد البلوشی نماینده مجلس کشور عمان با بیان اینکه کشور عمان آماده افزایش همکاری‌های دوطرفه در زمینه گردشگری سلامت است، افزود: شرکت‌های ایرانی فعال در حوزه گردشگری به راحتی می‌توانند در کشور عمان سرمایه‌گذاری کنند.

او گفت: مردم کشور عمان به استان فارس و شهر شیراز نگاه ویژه‌ای و اعتماد خاصی دارند و به همین علت سفر‌های درمانی خود را ترجیحاً به این استان انجام می‌دهند.

نماینده مجلس کشور عمان افزایش پرواز‌های شیراز-مسقط و بالعکس را لازم دانست و اظهار کرد: با تأسیس شرکت در شیراز، زمینه‌های سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف بویژه گردشگری در استان فارس ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری استان فارس گردشگری سلامت کشورهای حوزه خلیج فارس گردشگری و صنایع دستی استان فارس گردشگری سلامت میراث فرهنگی کشور عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۱۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد